Tenten

Grote tent

In de Grote Tent kun je het hoofdprogramma vinden.

Bekijk tent

Youth

Youth. Opwekking verlangt er naar dat jonge mensen onder de indruk raken van de naam van Jezus. Hem gaan zien zoals Hij werkelijk is. En daarop reageren. Met vurige intimiteit. Met radicale keuzes. Met nieuwe verhalen.

Bekijk tent

Photobooth

Het gezicht achter...! Wij zijn ontzettend benieuwd naar al die mensen die thuis of bij hun eigen Pinkstervuurtje de conferentie meevieren. Laat jezelf zien, en deel je foto in de digitale fotobooth met andere bezoekers.

Bekijk tent

Pinkstervuurtjes

.

Bekijk tent

Teenzone

Check het Teenzone programma! In een tijd waarin veel onduidelijk is over God, laat Jezus zien wie God als Vader is. En Hij laat zien wat liefde betekent: je leven geven voor een ander. The Great I Am zegt tegen ons: here I Am.  En dat is ons thema dit jaar.

Bekijk tent

Infotent

Welkom in de infotent! Hier kan je terecht voor al je praktische vragen over de stream en de conferentie.

Bekijk tent

Seminar tent

Tijdens de digitale Pinksterconferentie is er een breed aanbod van inspirerende seminars rondom huwelijk en gezin, geloofsopvoeding, samenleving en zending. Opwekking werkt hierin samen met diverse partners. De seminars zijn doorlopend beschikbaar op de dag die staat vermeld.

Bekijk tent

Bijzondere mensen tent

De Bijzondere Mensen Tent is een speciaal programma voor kinderen, tieners en volwassenen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis.

Bekijk tent

Gebedsplein

Bezoek het digitale gebedsplein. Laat je gebedspunt achter of bid mee!

Bekijk tent

Mission Expo

Welkom in de Mission Expo. Hier vind je informatie over allerlei organisaties die activiteiten doen rondom zending. Kijk rond en laat je verrassen en inspireren!

Bekijk tent

Geef

Geweldig dat je ons met een gift wil ondersteunen. Daarmee stel je ons in staat om deze Pinksterconferentie te organiseren.

Bekijk tent

Kindertent

Het Kinderplein gaat verder met Kinderplein TV. Diverse toffe en eigentijdse programma’s voor kinderen tot 12 jaar met een sterke boodschap over hun leven met Jezus. In de programma’s gaan we op zoek naar verhalen uit de Bijbel en naar verhalen van kinderen en volwassenen om ons heen.

Bekijk tent

Lectuurtent

Bezoek de lectuurtent. Laat je inspireren en bekijk het ruime assortiment aan boeken, muziek en meer!

Bekijk tent

Nazorg

Doorpraten met iemand? Bezoek de online nazorg

Bekijk tent