Pinkstervuurtjes

   

Start je eigen Pinkstervuurtje!

Kijk je dit weekend op afstand met ons mee? In je kerk, met een vriendengroep of op de camping? Meld je Pinkstervuurtje aan!

De verschillende pleinen – Kinderplein, Youth, Teenzone en Bijzonder Mensen Tent – hebben allerlei materialen ontwikkeld speciaal voor de Pinkstervuurtjes. Heel veel vind je op deze pagina. Als je je vuurtje aanmeldt informeren we je hierover graag verder. Ook als je als kerk alleen meekijkt en – viert op zondagochtend vinden we het fijn als je je aanmeldt als Pinkstervuurtje. Laten we heel Nederland weer vullen met Pinkstervuurtjes! In de afgelopen twee jaar hebben we ervaren dat de Pinksterconferentie niet alleen een plek maar ook een moment is waar God mensen ontmoet en aanraakt, waar ze zich ook bevinden. En waar Hij mensen aanraakt, begint opwekking, geestelijke vernieuwing, een veranderd leven!

Doe ook mee!

Wil je aansluiten bij een Pinkstervuurtje bij jou in de buurt? Op deze kaart kun je alle Pinkstervuurtjes in Nederland en België zien. Bij een Open Vuurtje (oranje vlammetje) kun je aansluiten, bijvoorbeeld in: Groningen, Rotterdam, Diffelen, Hellevoetsluis, Nieuw-Weerdinge en Zwevegem (België).

Vuurtje aanmelden