Geef

De 52ste Pinksterconferentie van Opwekking vindt na twee jaar corona weer plaats op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. We zien ernaar uit om met duizenden mensen van alle leeftijden en achtergronden Jezus te aanbidden op die plek die zo bijzonder is geworden voor ons allemaal.

We noemen de Pinksterconferentie vaak de ‘werkplaats van de Heilige Geest’. Dat hebben duizenden mensen ook ervaren in al die jaren. Levens zijn voorgoed veranderd, mensen zijn aangeraakt en genezen, want Opwekking begint met een aanraking van God.

Over de kosten die met het organiseren van zo’n groot evenement gepaard gaan zijn we altijd heel transparant. De evenementensector heeft door corona twee jaar stilgelegen en mede daardoor zijn de kosten voor huur en verhuur met gemiddeld 20 procent gestegen.

We delen deze uitdaging in alle openheid met iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij de Pinksterconferentie. We willen samen in geloof optrekken en gaan ervaren hoe God door ons allemaal heen zal voorzien in wat nodig is.

Algemene collecte Zendingscollecte

 

Opwekking begint met een aanraking van God

De Pinksterconferentie organiseren is elk jaar weer een geloofsavontuur. Ook in een jaar waarin we een digitale conferentie organiseren is dat niet anders. In de 60 jaar dat we als Opwekking bestaan en ruim 50 jaar de conferentie organiseren zien we dat we duizenden mensen mochten bereiken met een boodschap van geloof, hoop en liefde, waarin we via verhalen laten zien ‘Opwekking begint met een aanraking van God’.

Lees alle verhalen