Geef

Algemene collecte Zendingscollecte

De 54ste Pinksterconferentie van Opwekking vindt weer plaats op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. We zien ernaar uit om met duizenden mensen van alle leeftijden en achtergronden Jezus te aanbidden op die plek die zo bijzonder is geworden voor ons allemaal.

We noemen de Pinksterconferentie vaak de ‘werkplaats van de Heilige Geest’. Dat hebben duizenden mensen ook ervaren in al die jaren. Levens zijn voorgoed veranderd, mensen zijn aangeraakt en genezen, want Opwekking begint met een aanraking van God. Over de kosten die met het organiseren van zo’n groot evenement gepaard gaan zijn we altijd heel transparant. De evenementensector heeft net als andere sectoren te maken met inflatie en daardoor blijven de kosten voor huur en verhuur stijgen.

We delen deze uitdaging in alle openheid met iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij de Pinksterconferentie. We willen samen in geloof optrekken en gaan ervaren hoe God door ons allemaal heen zal voorzien in wat nodig is.

We willen samen in geloof optrekken en gaan ervaren hoe God door ons allemaal heen zal voorzien in wat nodig is.

Opwekking begint met een aanraking van God

De Pinksterconferentie organiseren is elk jaar weer een geloofsavontuur. In de 60 jaar dat we als Opwekking bestaan en ruim 50 jaar de conferentie organiseren zien we dat we duizenden mensen mochten bereiken met een boodschap van geloof, hoop en liefde, waarin we via verhalen laten zien ‘Opwekking begint met een aanraking van God’.

Lees alle verhalen