Partners

4M Nederland

Inspiratie voor het hart en golven van recht, wereldwijd.

Bekijk tent

Beach Mission

Beach Mission is een interkerkelijke zendingsorganisatie en organiseert evangelisatiereizen naar Europese badplaatsen waar veel jongeren op strandvakantie gaan.

Bekijk tent

Christenen voor Israel

Christenen voor Israël heeft een boodschap van hoop voor Israël en de Kerk. We inspireren en informeren christenen in Nederland en wereldwijd over de betekenis van het Joodse volk in Gods plan met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende Koninkrijk.

Bekijk tent

ChristenUnie

De ChristenUnie is een politieke partij, die gedreven door het geloof in Gods liefde voor mensen, verantwoordelijkheid neemt. We willen impact hebben met onze idealen.

Bekijk tent

Christelijke Hogeschool Ede

‘Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?’ Wanneer je op de CHE komt studeren, dagen we je uit om na te denken over hoe jij van betekenis kunt zijn voor een ander.

Bekijk tent

Compassion Nederland

Welkom in het Compassion Café!

Bekijk tent

Dorcas

Als sponsor bij Dorcas helpt u een oudere of een kind uit het Oost-Europa, het Midden-Oosten of Afrika aan een nieuwe toekomst. Met 28 euro per maand kunt u de cirkel van armoede doorbreken.

Bekijk tent

EO

De EO is een eigentijds mediabedrijf en maakt deel uit van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen over God en het volgen van Jezus. Verhalen vertellen is ons vak.

Bekijk tent

Evangelisch College

Het Evangelisch College biedt deeltijdopleidingen, cursussen en toerusting aan voor volwassenen op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, Jongerenwerk, Prediking en Leiderschap.

Bekijk tent

Evangelische Hogeschool

Kies jij voor een opleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede?

Bekijk tent

Family7

Family7 is dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Profiteer van korting op je abonnement en kijk twee weken gratis! Gods liefde loopt als een rode draad door onze uitzendingen heen. Daarom zijn de programma’s vrij van onnodig geweld, seksuele uitspattingen en grof taalgebruik en staan we bekend als een schone zender.

Bekijk tent

Frontiers

Frontiers is een internationale zendingsorganisatie die zich richt op onbereikte moslimvolken. In Nederland rekruteren, trainen en zenden we nieuwe zendingswerkers uit en mobiliseren we gebed.

Bekijk tent

GAIN – Welke actieheld ben jij?

Vraag je je weleens af hoe jij je kunt inzetten als zorgdrager voor een betere wereld? Loop dan binnen bij de bedoeïenentent van GAiN om te ontdekken welke ‘actieheld’ jij bent!

Bekijk tent

Go and Tell

Kom naar onze stand op het Mission Plaza en ontvang direct een inspirerende overdenking!

Bekijk tent

Groot Nieuws Radio

Kom gezellig langs in onze studio! Want dit hele weekend maken wij live radio vanaf het Opwekking hoofdterrein. Dat betekent live muziek van toffe artiesten, verslag op het terrein én daarbuiten. Zo hoef je niets te missen.

Bekijk tent

Mercy Ships

Maak medische zorg mogelijk in Afrika

Bekijk tent

Move Community

Online community voor jongeren

Bekijk tent

New Faith Network

New Faith Network is een streamingsdienst met een uitgebreid en gevarieerd aanbod christelijke films, series, eigen programma’s en overdenkingen. Bij New Faith Network kijk je zoveel, wanneer en hoe je wil, zonder reclame. Omdat al onze films en series vooraf door ons worden gecontroleerd, geniet je van een veilige omgeving voor het hele gezin. Wekelijks voegen we nieuwe films en series toe, je bent dus nooit uitgekeken.

Bekijk tent

VPE Zending

VPE-Zending begeleidt zendelingen bij alle fasen van de zending zodat zij in staat zijn om de zendingsopdracht uit te voeren en de liefdevolle boodschap van Jezus Christus in woord en daad te kunnen brengen.

Bekijk tent

World Servants

Ga mee met World Servants en ontdek dat een werkvakantie in een ontwikkelingsland ook jouw leven verandert

Bekijk tent

World Vision

Chosen draait de rollen om: kinderen kiezen zelf hun sponsor.

Bekijk tent

YWAM / Jeugd met een Opdracht

Youth With A Mission (YWAM) is een internationale en interkerkelijke zendingsbeweging die bestaat sinds 1960. YWAM is actief in ongeveer 180 landen en heeft ongeveer 20.000 medewerkers. De organisatie rust hen toe voor de Grote Opdracht (Mattheüs 28:19) door opleidingen, korte cursussen, evangelisatieprojecten, jeugdweekenden en zendingsreizen aan te bieden.

Bekijk tent

Zandverhalen

AAD PETERS PRESENTEERT: ZANDVERHALEN IN ELBURG “EEN OASE VAN FANTASIE EN ZINGEVING”

Bekijk tent

Zending en Gemeente

Zending + Gemeente ondersteunt zendelingen op alle mogelijke fronten, bijvoorbeeld door hen te helpen werken aan een goed georganiseerd thuisfront, de samenhang van thuisgemeente en thuisfrontcomité.

Bekijk tent

GlobalRize

GlobalRize verkondigt het Evangelie via internet. Maandelijks worden tientallen miljoenen mensen, uit alle landen ter wereld, bereikt. GlobalRize werkt massaal via social media, verdiepend via websites en persoonlijk via e-cursussen.

Bekijk tent

IJM

International Justice Mission, samen maken we een einde aan slavernij

Bekijk tent

MAF Nederland

Wij vliegen waar wegen eindigen

Bekijk tent

Naar House

Laat een ander raken door jouw getuigenis!

Bekijk tent

ND

Het christelijke geluid is meer nodig dan ooit. En de krant die dat geluid laat horen dus ook

Bekijk tent

Open Doors

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Dit doen we door Bijbels en christelijke lectuur te brengen naar landen die daarvoor gesloten zijn.

Bekijk tent

Operatie Mobilisatie

Ruim drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus Zijn leven gaf om hen eeuwig leven te geven! Operatie Mobilisatie wil dat er voor ieder mens een gemeenschap van Jezus-volgers binnen handbereik is, zodat iedereen de kans krijgt om te Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven. We trainen gelovigen en helpen je graag in het ontdekken van jouw plek in Gods missie.

Bekijk tent

Tearfund

Tearfund helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We bieden wereldwijd hulp via lokale organisaties en kerken.

Bekijk tent

Xpedition 360

Xpeditie 3.6.0. wil jou en je gezin inspireren en ondersteunen in de geloofsopvoeding zodat jouw kinderen ontdekken wie Jezus is, wie ze zelf zijn en hoe ze met Hem kunnen leven.

Bekijk tent

Youth for Christ

Wij gaan hart voor jongeren!

Bekijk tent

ZOA

We zijn er voor mensen op de vlucht, in crisisgebieden over de hele wereld.

Bekijk tent