Programma livestream

Grote Tent
Seminars
Youth
Teenzone
Kinderplein
Bijzondere Mensen Tent

De grote samenkomsttent op de digitale pinksterconferente heeft onbeperkt plek! Een geweldige plek om samen God te aanbidden, te luisteren naar levensveranderende prediking en je te laten raken door onze God.

Ieder jaar stellen we een uiteenlopend aanbod van inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland samen die ieder vanuit hun eigen invalshoek het thema – dit jaar: ‘Dichterbij’ – uitwerken. Kom met verwachting!

Vrijdag 17 May
Zaterdag 18 May
Zondag 19 May
Maandag 20 May
  • 9:45

    Voorbeschouwing

    We tellen af naar de samenkomst en de online host Else neemt je mee over de gehele Pinksterconferentie.

  • 10:00

    SPREKER: Pete Greig
    BAND: Opwekkingband

    Samenkomst: It’s all about the presence of God

    Het is de aanwezigheid van God, en alleen de aanwezigheid van God, die ons onderscheidt van de cultuur waarin we leven. Niet onze programma’s, producten en persoonlijkheden, niet onze gebouwen en onze merken maken het verschil. Het is onze intimiteit met Jezus. Mozes begreep dat de aanwezigheid van God alles is. Wij zijn gemaakt om God te kennen en gekend te zijn door God.

  • 14:00

    SPREKER: William Boné

    Seminar: Leven door de Geest is leven in vrijheid

    Ontdek de vrijheid van leven door de Geest! In dit inspirerende seminar leer je in zeven belangrijke stappen hoe je de Heilige Geest ruimte kunt geven in je leven. Neem je bijbel mee, want we gaan ons verdiepen in het Woord van God. Des te meer we beseffen dat Jezus door Gods Geest in ons woont, des te meer Hij zichtbaar wordt in ons leven.

  • 16:00

    BAND: Opwekkingband

    Concert

    Met opname livevideo’s van de nieuwe Opwekkingsliederen.

  • 19:15

    Voorbeschouwing

    We tellen af naar de samenkomst en de online host Else neemt je mee over de gehele Pinksterconferentie.

  • 19:30

    SPREKER: Godwin Arhin en Gertrude Boon
    BAND: Opwekkingband

    Samenkomst: Wie volg je?

    Zoveel stemmen. De één roept nog harder dan de ander en dan heb je ook nog Gods stem. Naar wie luister je? Wie krijgt de meeste aandacht? Wat vertellen jouw keuzes en daden? Wie volg je werkelijk? God wil graag jouw nummer een zijn in alles. Is Hij ook die van jou?
    Als christen ervaar je soms uitdagingen en negatieve emoties. In gesprekken met God kan je dan verdedigend reageren, wat begrijpelijk is. In deze moeilijke momenten wil God dichtbij zijn en ondersteunen, Hij heeft echter ook een opdracht voor ons. Sta je op zo’n moment nog open voor zijn leiding?

  • 21:30

    Pittige Pubers (seminar Timon)

  • 22:00

    BAND: Julian Goedhart & Band

    Open Heaven Worship

  • 23:00

    Avondprogramma

    Bekijk een compilatie van zaterdag!