Terug naar alle videos
Patronen doorbreken & verbinding verdiepen

Met Pieter Dingemanse & Peter Verboom

Seminar tent sunday  

Wie herkent ze niet? Patronen van kritiek, boosheid en terugtrekken of stilte in je relatie? Het bewezen effectieve EFT-programma ‘Houd-me-vast’ leert hoe je deze patronen kunt doorbreken en onderliggende kwetsbare gevoelens (zoals eenzaamheid, afwijzing) en behoeften (zoals verbinding, waardering) bespreekbaar kunt maken. Voor alle stellen die hun relatie een boost willen geven.

Ik ben Pieter Dingemanse, getrouwd met Annelies. In het dagelijks leven werkzaam als klinisch psycholoog, opleider van psychologen en relatietherapeut in de GGZ. Mijn passie ‘voor betere relaties’ kan ik ook kwijt als medeoprichter en bestuurslid van stichting EFT.nl. Het wetenschappelijk bewezen EFT-model helpt om relaties en gezinnen te verbeteren.

Ik ben Peter Verboom, getrouwd met Annemarie en werkzaam als GZ-psycholoog en relatietherapeut voor mensen met kanker; tevens medeoprichter van EFT.nl. Ook voor mij geldt dat ‘voor betere relaties’ mijn missie is; ze geven veel veerkracht in het omgaan met ziekte. Het EFT-model is hierin heel behulpzaam.