Terug naar alle videos
Kijk niet angstig rond: Leef identiteit

friday  

“Een weerbare identiteit, is geworteld in Christus.
Identiteit is niet voor niets een van de meest aangevallen zaken in de tijd waarin we leven. Want als je ontdekt wie je werkelijk bent, beschermt dat je tegen beschadiging en angst. Het begrijpen van je identiteit is zo ook de basis van herstel.

Ontdek samen met ons wat een krachtige en essentiële sleutel er verborgen ligt in het ontwikkelen van je identiteit vanuit God, door de Heilige Geest. Door krachtig onderwijs vanuit Gods Woord, ontdekken we al vanaf Genesis 1, de helende, genezende en bevrijdende openbaring van hoe jij ten diepste bent bedoeld en hoe je dat ook kan worden.

Deze seminar maakt dat je op een nieuwe manier in het leven zal staan. We geven je duidelijke handvatten en begrijpelijk stappen om hierin krachtig gewapend staande te blijven. Levend vanuit een ver(nieuw)d perspectief

Albert & Michelle van der Heide zijn verliefd sinds 1993, getrouwd sinds 1997. Gezegend met 4 prachtige zoons, een schoondochter en een kleindochter. Beide geroepen om onze Koning Jezus te dienen en staan fulltime in de bediening. We bewegen vanuit het verlangen om onze levens volledig aan Hem toe te wijden Zijn gemeente toe te rusten.