Terug naar alle videos
Als de kerk naar buiten gaat

Met Bart Hesseling, Martine Versteeg en Arnoud Drop

Seminar tent sunday  

Als de kerk naar buiten gaat doet mij denken aan gastvrijheid op een manier die niet meer gaat over anderen verwelkomen in onze wereld. Dit gaat een stap verder. Hier ligt het risico niet bij de gast, maar bij ons. Bij mij. Hoe ziet radicale gastvrijheid eruit en wat kunnen we hierin van Jezus leren?

Bart en Marieke zijn 15 jaar getrouwd en gezegend met vier prachtige kids. Bart leeft zijn diepste passie uit in het werk van The God Story (YWAM): de kerk helpen om Jezus op nieuwe manieren bekend te maken in een land waar maar weinigen het evangelie van hoop nog kennen.

Arnoud Drop jaagt een droom na. Als directeur van Alpha Nederland draagt hij bij aan de bloeiende en boeiende kerk van Jezus Christus. Arnoud is gepassioneerd over leiderschaps- en organisatieontwikkeling.

Martine Versteeg is directeur a.i. en netwerkleider Kerk & Jeugd bij MissieNederland; een alliantie van individuen, kerken, kerkgenootschappen en organisaties die lokale kerken een stap verder helpen in het brengen van leven in Jezus naam. Ze is medeauteur van het boek Samen Jong, kernwaarden van een kerk met alle generaties.