Programma livestream

Grote Tent
Seminars
Youth
Teenzone
Kinderplein
Bijzondere Mensen Tent

Connecten met Jezus en met andere jongeren (vanaf 18 jaar): dat wil je niet missen! We hebben een tof programma opgezet dat jou uitdaagt en opbouwt.

Je kunt de preken van de Great Place terugkijken en alle seminars terugluisteren. Daarnaast hebben we 4 exclusieve podcasts voor jou!

Vrijdag 17 May
Zaterdag 18 May
Zondag 19 May
Maandag 20 May
 • 19:00

  Videopodcast: Jonge leiders: hoe begin je?

  Gilbert gaat in gesprek met Wouter de Vos (4M), Gertrude Boon (YWAM) en Ramona van den Hoed (VPE) over leiderschap en stelt de vraag welke twee geleerde leiderschapslessen die zij zelf hebben geleerd zouden willen meegeven aan iedereen die aan het begin van zijn of haar leiderschapsreis staat.

 • 20:00

  SPREKER: Shelton Telesford
  BAND: Youth.Opwekking

  Dienst: Geen afstand

  Veel jongeren staan op afstand van Jezus, of ervaren dat de afstand tussen hen en Jezus de afgelopen tijd is gegroeid door bepaalde keuzes die zij hebben gemaakt. Deze eerste avond van de conferentie mogen ze thuis- of terugkomen bij Jezus. In al onze twijfels en gebrokenheid blijft Jezus dezelfde en degene die naar ons toe komt. Zijn woord klinkt luider dan onze schaamte. In de ontmoeting met Hem wordt de liefde hersteld.